Massebogføring – bogføring gjort nemt

Er du træt af at bogføre dine e-conomic fakturaer 200 ad gangen? Med massebogføring slipper du.

e-conomic er et fremragende program, der hjælper flere hundrede virksomheder med at fuldende deres administrative gøremål. Dog er nogle funktioner ikke hensigtsmæssige for virksomheder med mere komplicerede behov. Under disse inkluderer behovet for at bogføre mere end 200 fakturaer ad gangen.

Med eKontorets applikation til massebogføring af fakturaer kan det nu være sidste gang. Applikationen giver din mulighed for at bogføre (uden at sende) alle dine igangværende fakturaer med ét klik. Samtidigt vil fakturaer indeholdende spærrede kunder og varer blive under igangværende fakturaer, så de let enten kan slettes eller efterbehandles for at afslutte bogføringen.

F.eks. en virksomhed der tilbyder abonnementer vil nu være i stand til at bogføre disse både nemmere og hurtigere. Førhen kunne de kun gøre det 200 fakturaer af gangen. Dette er ikke holdbart for en virksomhed, der potentielt har flere tusinde abonnementer at bogføre. Med eKontorets applikation er det gjort muligt at bogføre alle dine abonnementer på én gang. På den måde sparer i løntimer i bogholderiet og åbner plads til andre opgaver.

Det er også muligt at arbejde uhindret videre i e-conomic, mens processen foregår. Så du kan bogføre dine kreditorer eller følge op på dine rykkere – alt imens applikationen arbejder sig igennem bunken med igangværende fakturaer.

Kontakt os og prøv eKontorets massebogføring af fakturaer i dag uden opstartsgebyr (normalt 1.499 kr.), for kun 999 kr. årligt.

Søger I en helt ny løsning til jeres virksomhed? Besøg vores hjemmeside og læs om vores priser for vores løsninger her.

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?