Ønsker du flere funktioner i dit e-conomic ERP system?

Du kan skræddersy dit e-conomic ERP system med nye funktioner igennem apps. Inde på deres hjemmeside har de en liste over registrerede apps, som du kan implementere i dit system. Ønsker du at se dem alle, kan du besøge siden her.

Listen med apps er under konstant udvikling og du kan altid se de nyeste apps her.

Blandt de nye apps finder du 2 løsninger fra eKontoret, som du kan integrere i dit e-conomic ERP system i dag.

Nem import
Data Warehouse

 

Nem import giver dig muligheden for at oprette fakturaer, ordre og tilbud direkte fra dine regneark. Dette er godt til dig, der behandler data i et andet program, f.eks. ordrer, og som gerne vil bruge e-conomic til f.eks. fakturering. På den måde opnår du en større kontrol over hele processen og reducerer risikoen for manuelle/menneskelige fejl og sparer dyrebar tid.

Hvis du vil vide mere om Nem import og vide, hvordan det fungerer, så kan du besøge vores hjemmeside, hvor vi har en trin-for-trin guide eller besøge e-conomics hjemmeside, hvor der er en gennemgangsvideo af funktionen.

Data Warehouse giver dig muligheden for at sammenstille dine finansielle data på tværs af virksomheder/selskaber. Denne løsning trækker data ud hver aften/nat, sådan der ligger friske data til jer ved arbejdsdagens start. På den måde har du alle data fra alle dine virksomheder/selskaber, som du kan gå i gang med at analysere.

Hvis du vil vide mere om eksempler, hvor Data Warehouse kan bruges, så kan du besøge vores hjemmeside her. Du kan også besøge e-conomics side, hvor der er en visuel repræsentation af processen.

eKontoret har derudover udviklet 150+ apps til e-conomic og har dermed den største samling af apps udenfor e-conomic. Disse apps har vi hidtil primært solgt til vores mange konverteringskunder. Nu er vi i gang med at gøre mange af dem tilgængelige på e-conomics apps side og efterfølgende på e-conomics markedsplads.

For at kunne integrere disse apps i dit e-conomic er det naturligvis nødvendigt, at du har et e-conomic abonnement. Besøg vores side og tjek vores priser for en konvertering til e-conomic. Vi kan naturligvis også integrere disse løsninger og en lang række af de andre apps fra e-conomics hjemmeside for dig. Du kan således vælge frit for apps-hylderne, så du får det bedst tilpassede ERP system til jeres virksomheds behov.

eKontoret har stadig flere apps på vej. Hvis du ønsker at lære mere om disse og hvad der er muligt at implementere i dit nye e-conomic system så kontakt os og vi finder en løsning til dit behov.

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?