Partnere

Vi fokuserer lige så meget på vores partnere som vores kunder – de 2 vigtigste søjler for os

Man kan ikke være bedst til alt

Men i eKontoret er vi ret gode til at analysere og forstå kundernes behov samt levere komplette løsninger, som er baseret på komponenter udviklet af en række udvalgte partnere, der hver især er bedst på lige netop deres område. I de tilfælde hvor der ikke allerede findes en ”best in class” løsning på markedet, udvikler eKontoret selv en kundetilpasset løsning.

At sammensætte en kompleks e-conomic løsning kræver stor indsigt og markedskendskab, da der på mange områder er uoverkommeligt mange løsninger at vælge imellem. Hos eKontoret hjælper vi kunderne med at træffe de rigtige valg – dels i form af rådgivning og konsulent assistance vedrørende implementering, men også ved at løbende udarbejde oversigter, hvor forskellige løsninger indenfor et givent område sammenlignes som f.eks. eksterne lagerssystemer til e-conomic (se ref. Lagerlisten).

Et stort, bredt netværk og stærke partnerskaber er således essentielle for, at vi kan levere optimale løsninger til vores kunder. En del af vores vision er at være vores ”partneres foretrukne partner” og derved tilføre vores partnerskaber ekstra værdi til glæde for vores fælles kunder.

e-conomic

Med en kundebase på mere end 140.000 danske virksomheder er e-conomic en markant og succesfuld spiller på det hjemlige ERP-marked. e-conomic har ekspanderet markant over de sidste par år og bevæger sig på nye forretningsområder og brancher, som større koncerner, produktionsvirksomheder og handelsvirksomheder med komplekse behov indenfor lagerstyring og logistik.

Denne proces stiller store krav til kompetente partnere i forbindelse med rådgivning og implementering.
Her kommer eKontorets helt unikke kompetencer i spil:

  • Erfaring fra konvertering af mere end 15.000 virksomheder til e-conomic
  • Udvikling af mere end 100 apps & specifikke kundetilpasninger til e-conomic
  • Levering af et stort antal komplette løsninger indenfor et stort udvalg af brancher

Dette giver eKontoret en særlig erfaring i relation til e-conomic, som dagligt gør en stor forskel for vores mange kunder. En stor del af e-conomics succes er baseret på deres meget omfattende partnerunivers, som gør det muligt at komplementere og supplere e-conomic med partnerløsninger, der er skræddersyet til en specifik branche eller optimeret til en specifik proces eller funktion. eKontoret spiller en central rolle i dette partnerunivers – både som foretrukken partner til e-conomic og som partnernes foretrukne partner.

Besøg e-conomic her.

Bestil konvertering her

For at gøre det nemt for vores partnere at oprette bestilling på en konvertering, kan denne bestillingsformular benyttes.

Hos eKontoret bestræber vi os på at indgå partnerskaber, som skaber værdi og som vi kan stå inde for.

e-conomic er Danmarks største økonomisystem med 190.000 kunder. Det er samtidig vores største og vigtigste partner. e-conomic er basen for alle vores partnerskaber, konverterings– og konsulent forretning samt egenudviklede løsninger

Gennem årene har vi løbende indgået flere succesfulde partnerskaber med både APPs- og integrationspartnere, og en række strategiske partnere.

APP- og integrationspartnere

Gennem de sidste +10 år, har vi rådgivet og hjulpet over 15.000 virksomheder med at skifte til e-conomic. Det har medført et bredt kendskab til de flere end 100 app- og integrationspartnere i og omkring e-conomic. Nogle berører vi kun perifert, mens vi for andre kender en del af deres funktionalitet. Herunder mange af deres styrker og svagheder.  

Og så er der en mindre kerne af partnere, som vi har valgt at lave et mere formelt partnerskab med. Og som vi præsenterer her. Det er partnere som vi har en tæt relation til, og som vi har et indgående kendskab til og i nogle tilfælde har mulighed for at sætte op uden at partneren involveres. 

Strategiske partnere

Vores +10 års erfaring har udover vores brede kendskab til e-conomic, og de omkringliggende systemer. Også affødt en række strategiske partnere, som overvejende består af revisions- og bogføringspartnere. Men også partnere, med specifikke brancheløsninger. Fælles for dem alle, er at vi komplimenterer hinanden godt, og derved kan skabe værdi for hinanden og vores kunder. Det kan være både konverteringer, konsulentarbejde, rådgivning eller blot uformel sparring omkring tendenserne i markedet. 

Derudover har vi naturligvis et enkelt økonomisystem; e-conomic, som rummer begge typer. Men som vi primært betragter som vores største strategisk partner. E-conomic er en naturlig og integreret del af vores hverdag. Hvor vi hele tiden arbejder på at blive bedre. For at kunne tilbyde de bedste løsninger til vores mange fælles kunder (nye som gamle).

Kunne du se dig i et partnerskab med os,
så er vi altid åbne for en snak om mulighederne

Bruger af e-conomic

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Navn - Stilling

Strategisk partner

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Navn - Stilling

App partner

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Navn - Stilling

Kunne du se dig i et partnerskab med os,
så er vi altid åbne for en snak om mulighederne

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?