Nordjysk Lånefond har sparet 60% på arbejdet i forbindelse med opkrævningsprocessen

Nordjysk Lånefond

Er en fond, som har til formål at tilbyde attraktive, rentelettede lån til nordjyske iværksættere og virksomheder med betydeligt udviklingspotentiale.

Formålet er at fremme innovation og jobskabelse i private virksomheder for derigennem at bidrage til generel vækst i Nordjylland.

På nuværende tidspunkt råder fonden over en pulje på omkring 125 mio. kr.

“Vi har sparet 60% pr. gang.”
Henriette Møller, direktionssekretær Nordjysk Lånefond

Nordjysk Lånefond er en fond, som yder lån til virksomheder med det formål at skabe innovation og vækst, udover at skabe og understøtte vedvarende arbejdspladser i Nordjylland. Formålet med fonden er at tilbyde attraktive lavtforrentede lån til nordjyske iværksættere og virksomheder med udviklingsprojekter.

Da bestyrelsen ved Nordjysk Lånefond besluttede at insource alle opgaver fra deres tidligere operatør, benyttede det nyansatte personale lejligheden til at gennemgå processerne i et forsøg på at automatisere flere af fondens opgaver. Det manuelle arbejde i forbindelse med den kvartalsvise opkrævning var en tidskrævende opgave, da alt data skulle samles og behandles i Excel med de potentielle faldgruber, det indebar. Herefter skulle Excel-delen håndbæres, for at der blev genereret opkrævninger, hvorefter den regnskabsmæssige del skulle opdateres i e-conomic.

 

Afspil video

“E-conomic henviste os blandt andet til eKontoret, som de mente kunne hjælpe os, og her trådte eKontoret virkelig i karakter for at finde den helt rigtige løsning til os.” fortæller direktionssekretær Henriette Møller.

Det er ikke fremmed for eKontoret at skulle søge mod det kreative, når der skal løses opgaver for forskellige kunder. Der har været flere store og komplekse kundeforretninger forbi udviklingsbordet. En af eKontorets særlige kernekompetencer er at rådgive og løse komplicerede opgaver, og her er det vigtigt, at man ser mulighederne fremfor begrænsningerne.

“Når løsningerne bliver komplekse, og der skal findes på kreative løsninger, er vi i vores es. Vi udtænker og laver de ting, som andre ikke kan – simpelthen fordi vi ikke kan lade være. Det er sjovt at “knække de nødder”, som gør en kunde glad og tilfreds med vores løsninger.” siger Allan B. Petersen, partner i eKontoret.

eKontoret lever af at tænke ud af boksen og skabe løsninger, der imødekommer kundens særlige behov. E-conomics platform er en standard platform, hvis muligheder kan bruges af de fleste. Men når standarden ikke rækker, slår eKontoret til. Henriette havde netop fornøjelsen af at opleve eKontoret i sit es og fik en løsning, som gav hende ro.

“Jeg har nu ro i maven! Den løsning, vi har fået leveret, eliminerer risiko for fejl, og sparer os for en masse tid.” understreger Henriette Møller.

Nordjysk Lånefond har fået en løsning, som simplificerer arbejdsprocessen med en del flere automatiseringer. Det sparer både det manuelle arbejde og den kontrol, der skulle foretages.

“Vi har fået en løsning, som sparer os 60% af arbejdet med vores opkrævninger, og det bedste er, at det hele nu kører automatisk, når først indtastningerne er på plads i e-conomic. Vi skal ikke gå og tænke over at dobbelttjekke.” forklarer Henriette Møller.

Nordjysk Lånefond kan nu gå i gang med deres fremtidige opkrævninger med deres nye løsning. Henriette er tilfreds, og eKontoret kan skrive endnu en succeshistorie på CV’et.

“Processen sammen med Nordjysk Lånefond har været en sand fornøjelse. Det er skønt med en resultatfokuseret kunde, som har styr på detaljerne i det, de gerne vil opnå. Det gør det nemmere for os som leverandør at ramme rigtigt og opnå en fælles glæde ved projektets afslutning. Samtidig er dialogen med Nordjyske Lånefond dejlig “lige til”, og det gør stemningen omkring det at levere til en sådan kunde til en fornøjelse.” påpeger Allan B. Petersen.

Fordele

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?