Nem Import via mail

Nem Import via mail er en skræddersyet løsning til e-conomic, der automatisk håndterer import af tal fra eksterne systemer.

Saml hele bogholderiet i e-conomic

Klar det hele fra e-conomic, med alle de fordele du kender og undgå tastefejl og dobbeltarbejde.

Fuldt automatisk

Det eneste du skal gøre, er at downloade dine tal fra det eksterne system og sende filen til os, så klarer vi resten.

Flet andre systemer ind i e-conomic

En verden af muligheder åbner sig, da du kan anvende de systemer og værktøjer du ønsker, og derefter importere tallene i e-conomic.

Fuldt automatisk import

Med Nem Import via mail kan du samle alle dine ordre/tilbud/faktureringsdata i e-conomic, og du slipper for at skulle lave bogholderi imellem flere systemer. Klar det hele fra e-conomic med alle de fordele du kender og undgå tastefejl og dobbeltarbejde.

Skræddersyet

Vi skræddersyer løsningen til hver enkelt kunde, derfor kan alle systemer i princippet integreres. Så længe den fil du sender til os, ikke løbende ændrer format, kan vi importere tallene til e-conomic.

Undgå manuelt arbejde

I modsætning til Nem Import, foregår Nem Import via mail helt automatisk. Du behøver derfor ikke at omdanne filer, rense ud i tallene, eller indstille hvilke data, der er i hvilke kolonner. Du sender bare en standard eksport, og så håndterer vi resten.

Sådan fungerer Nem import via mail

Vi skræddersyer opsætningen efter dit system, så det kører automatisk. Det eneste du behøver at gøre er at sende filen fra dit eksterne system til os. Hvis du har spørgsmål eller vil høre hvordan Nem import via mail kan hjælpe din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os.

Step by step

Ekstern system
Ekstern system

Download dine tal fra dit eksterne system.

Email
Email

Send filen til vores sikre mail.

Færdig
Færdig

Inden for et kvarter kan du se dine tal i e-conomic.

Opsætning

1.599 kr.

Installation og opstart

Abonnement

400 kr /md

Nem Import via mail &
Drift og support

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?