eKontoret udviklede på hele koncernen

Tandprotetikeren

Tandprotetikeren har 25 klinikker fordelt i Danmark.

Tandprotetikeren har specialiseret sig i at fremstille moderne tandproteser i den højeste kvalitet.

Med kvalitet og kundeoplevelsen i højsædet skaber Tandprotetikeren glæde for patienter i hele Danmark.

“eKontoret har været med til at udvikle vores forretning”
Peter Cavling, direktør Tandprotetikeren

Tandprotetikeren er specialister i tandproteser og står bag 25 klinikker fordelt i Danmark. Med så mange klinikker ville det være ideelt at kunne trække al data ud og bruge det som et måleværktøj til vurdering af præstationen på koncernniveau. Da direktør for Tandprotetikeren Peter Cavling opsøgte eKontroet, var netop dette ønsket.

’”Vi ville bruge den data vi havde tilgængelig for at få et overblik på koncernniveau, og samtidig vil vi kunne dykke ned i hver forretning og gøre status.” udtaler Peter Cavling, Direktør Tandprotetikeren

Afspil video

Formindsket fejlmargin med automatisering og digitalisering

Tastefejl og andre manuelle fejl, bliver et større problem, jo flere regnskaber man har.
For tandprotetikeren var det særligt fejl og tiden der blev brugt på de manuelle processer, som tyngede virksomheden.

Peter Cavling søgte en samarbejdspartner, der både kunne fremstille en specifik løsning, men også kunne hjælpe med at udvikle på hele koncernen. Peter var klar over, at optimering af tandprotetikerens daværende arbejdsmetoder samt en generel digitalisering og automatisering både var en nødvendighed, men også en ideel måde at effektivisere hele koncernen på.

“Vi ville have automatiseret vores forretning fuldstændig og vi havde tiltro til, at eKontoret med deres store erfaring, kunne hjælpe os med at nå i mål.” udtaler Peter Cavling, direktør Tandprotetikeren.

I nogle tilfælde bliver eKontoret en integreret del af virksomheders strategi, hvad end det er vækst eller udvikling. Dette skete i denne case, hvor eKontoret fik lov til at bidrage til en spændende udvikling af Tandprotetikeren.

“Det har været en spændende case, hvor vi sammen med kunden har været med til at digitalisere og automatisere hele deres forretning. Meget naturligt er udviklingen kommet løbende, i takt med at organisationen har oplevet fordelene, og ikke mindst mulighederne, når systemerne taler sammen.” – Daniel Reimers, partner i eKontoret.

Det foregående samarbejde mellem Tandprotetikeren og eKontoret har banet vejen til nye spændende projekter, som der i øjeblikket arbejdes flittigt på.

“Vores samarbejde har været eminent. eKontoret har gjort det nemt for os at finde frem til den helt rigtige løsning. Det har været fedt at opleve, at få noget modspil og sparring. Det viser bare, hvor meget eKontoret har sat sig ind i vores forretning, og hvor motiverede de har været til at løse vores problemstilling.” – Peter Cavling, direktør Tandprotetikeren.

Fordele

  • Ingen udviklingsbegrænsninger

  • Differentiering

  • Forbedret kundeoplevelse

  • Gennemarbejdet implementering

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?