Vi vejleder jer til den optimale sammensætning af services, der giver jeres virksomhed fuldt udbytte af e-conomic

Rådgivning / ERP rådgivning

Hos eKontoret går vi op i at vores kunder får den rigtige rådgivning. Vi vil gerne hjælpe jer med at automatisere processer og digitalisere jeres arbejdsgange, så I kan få optimeret jeres forretning. Vi ved, at hverdagen er nemmere, når alting fungerer. Derfor er vi gerne behjælpelige med diverse udfordringer, hvor vi lægger en fælles plan for, hvordan vi bedst dækker jeres behov. 

Baseret på erfaring fra over 10.000 konverteringer af både simple og komplekse virksomheder, ser vi os selv som dygtige e-conomic konsulenter. Vi har udarbejdet mere end 150 e-conomic tillægsmoduler og integrationer, der gør det muligt at lave kundetilpassede standardsystemer. Der er ikke meget indenfor ERP-systemer vi ikke har set eller løst.

Navigation og systemer kan virke komplekse og forvirrende. Vi er eksperter i at formidle og forenkle. Vores mål med vores rådgivning, er at gøre det spiselige for alle – at gøre det HELT enkelt.

Vi gør det enkelt

Forståelse
Forståelse

At forstå vores kundes behov

Planlægning
Planlægning

At lave en fælles analyse

Udarbejdelse
Udarbejdelse

At udarbejde en fælles plan

Vejledning
Vejledning

At vejlede i hvilke muligheder du som kunde har

Opdateringer
Opdateringer

At holde dig opdateret om nye tiltag

Vi hjælper dig i din automatiserings- og digitaliseringsproces

Vi er jeres IT-håndværker, som hjælper med at skabe en effektiv forretning omkring e-conomic.

På eKontoret ved vi, at det kan være en kompliceret rejse at skifte til et nyt ERP-system. Derfor står vi til rådighed, så I kommer igennem processen så smertefrit som muligt. Vi hjælper jer med at automatisere og digitalisere jeres arbejdsprocesser i det tempo, der passer jer bedst. 

Når du har eKontoret med på rejsen mod dit nye system, har du en partner som sikrer at du opnår en vej gennem de mange beslutninger og udfordringer.

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?