Rådgivning / ERP rådgivning

Hos eKontoret går vi ekstra meget op i, at vores kunder får den rigtige rådgivning. Vi lever i en IT-tid, hvor automatisering af processer og digitalisering af arbejdsgange, optimerer den moderne forretning. Vi ved, at når alting fungerer, er hverdagen nemmere. Vi sætter stor pris på, at du som kunde inviterer os indenfor i dit univers, så vi kan være behjælpelige med at løse de udfordringer, som du møder på din vej og så vi fælles kan lave en plan for, hvordan vi dækker dine behov.

Vi betragter os selv som e-conomic konsulent, som baseres på erfaring fra over 10.000 konverteringer af både simple og komplekse virksomheder. Vi har udarbejdet over 150 e-conomic tillægsmoduler og integrationer, som gør det muligt for os at lave kundetilpassede standardsystemer. Der er ikke meget indenfor ERP-systemer vi ikke har set eller løst.

 

Vi gør det enkelt

Navigation og systemer kan virke komplekse og forvirrende. Vi er eksperter i at formidle og forenkle. Vores mål med vores rådgivning, er at gøre det spiselige for alle – at gøre det HELT enkelt.

Rådgivning for os er

  • At forstå vores kundes behov
  • At lave en fælles analyse
  • At udarbejde en fælles plan
  • At vejlede i hvilke muligheder du som kunde har
  • At holde dig opdateret om nye tiltag