Fordele

  • Du slipper for manuelt at skulle udregne din afgift
  • Du undgår regnefejl
  • Du får en samlet rapport over dine afgifter
  • Du kan løbende følge med i, hvor meget du skal indberette

Produktbeskrivelse

Med punktafgift kan du ved en bogført faktura beregne en afgift af dit salg. Afgiften kommer herefter til at fremgå i afgiftsrapporten, som så er klar til at blive indberettet hos SKAT.

Step by step

1) Tilknyt afgifter til dine produkter
2) Vælg perioden for salget der skal rapporteres for
3) Træk din rapport
Første del af opsætningen sker igennem en import funktion og så snart I får nye varer i jeres virksomhed, er det også muligt at gå ind på hver enkelt vare og tilknyttet en afgift.

Liste over varer/produkter

Listen over dine produkter med punktafgifter på.
Denne liste, lister  produkter du har påsat afgifter på. Listen kan nemt redigeres i, ved at tilføje eller fjerne afgifter.

Tilføj en afgift til et produkt

Her tilføjer du dine afgifter. Produktet vises med informationer fra e-conomic, med mulighed for at tilføje en eller flere afgifter til produktet. På enkelt vis opretter man afgiften og den faktor som skal beregnes ud fra når rapporten bygges

Punktafgift har sparet Propperiet for en masse tid

”Vi brugte enormt mange timer på at udregne og håndtere afgifter på vores varer. Det var en tung proces, som tog tid fra andre opgaver. Vi havde derfor et ønske om at få vores processer automatiseret i en grad, så vi kunne spare noget af alt den tid, vi vidste kunne bruges bedre andre steder.” Fortæller direktør, Claus Venning.

Læs mere