Konvertering af regnskabsprogram

Vi konverterer dit regnskabsprogram og tager det hele med.

Skal du have nyt regnskabsprogram og skal have konverteret dine data, så har vi konverteret mere end 10.000 regnskaber. Med så mange konverteringer har vi erfaringen som sikrer, at dine data kommer med over i det nye system.

Hos eKontoret har vi automatiseret processen for at sikre, at du som kunde får dine data korrekt med over. Samtidig sikrer vi, at det bliver gjort korrekt HVER GANG. Hos os får du derfor en professionel konvertering til e-conomic, som er din sikkerhed for, at dine regnskabsdata er korrekte.

Hvad følger med?

Oprettelse af e-conomic aftale
Faktura layout med jeres logo og firma info
Aflevering af regnskabet afstemt i henhold til balancer
Posteringer for indeværende + 5 regnskabsår

Erfaring gør en forskel

Denne store erfaring med konvertering gør, at vi har konstant fokus på at sikre dig en god oplevelse i forbindelse med et skifte af regnskabsprogram. Vi har automatiseret en del af processen for at sikre, at du som kunde får dine data korrekt med over – og for at sikre at det bliver gjort korrekt HVER GANG.

En proces som er din sikkerhed for at konverteringen til e-conomic går nemt og smertefrit. Med mere end 10.000 konverteringer af virksomheder fra forskellige brancher og med vidt forskellige behov får du svært ved at finde andre med samme erfaring som os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din konvertering

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?