3 grunde til at e-conomic er et bedre valg til mindre virksomheder end Microsoft Dynamics NAV

Har du en mindre virksomhed og bruger eller overvejer du at bruge Microsoft Dynamics NAV som økonomisystem? Så kan du måske drage fordel af at konvertere dit økonomisystem til e-conomic.

Markedet for økonomisystemer er ganske omfattende. Det virker til, at der hele tiden er nye systemer med nye løsninger. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken løsning der er bedst for din virksomhed.

I din research for at finde et økonomisystem har du hørt om Microsoft Dynamics NAV. Microsoft er ganske vist også svær at komme udenom på grund af deres størrelse. De har også tidligere været kendt for at levere fremragende produkter i stort set samtlige forretningsområder de har begivet sig ud i. Om du har hørt om Microsoft Dynamics NAV igennem en ven, selv har researchet eller allerede kendte til det, så er det nemt at tænke: ”Hvorfor ikke?” og vælge det.

Vi har derfor samlet 4 grunde til, hvorfor e-conomic er et bedre økonomisystem til din mindre virksomhed end Microsoft Dynamics NAV:

1. Pris

En af de primære grunde til at vælge e-conomic hvis du har en mindre virksomhed er prisen.

Først og fremmest skal man i Microsofts økonomisystem udvælge pakkeløsninger fra 7 forretningsområder. Dette kan være overvældende for en mindre virksomhed, hvor få personer klarer flere forskellige opgaver. Derudover kan det også være nødvendigt for dig at kombinere pakkeløsninger.

Den billigste, og eneste, finansløsning koster 1132,80 kr. om måneden. Hvis du vil kombinere denne løsning med en anden pakkeløsning i Microsoft Dynamics NAV, så løber det lige pludseligt op. Det er penge, som kunne have været brugt bedre til at drive virksomhed i stedet for administration.

Dette skal du dog ikke tænke på med e-conomic. De har 3 pakkeløsninger, hvor deres ”small business” -pakke er den, som mindre virksomheder vil skyde efter. Denne pakkeløsninger koster kun 199 kr. om måneden. Derudover er der mulighed for tilkøb af forskellige applikationer, sådan din virksomhed aldrig skal gå ned på funktionalitet. Selv med tilkøbet af disse er prisen lav. F.eks. koster en budgetapplikation kun 29 kr. ekstra om måneden.

Denne ”small business” -pakke er perfekt til at begynde med og vokse din virksomhed med. Men hvad gør du, når din virksomhed bliver ved med at vokse og det bliver et problem med skalerbarhed?

e-conomic har også en professionel pakke for kun 379 kr. om måneden. Med den pakkeløsning kommer du aldrig til at tænke på skalerbarhed igen. Alt dette er der tænkt på, sådan du ikke behøver.

Derudover er det muligt at prøve e-conomic gratis i 14 dage for at teste det af i jeres virksomhed. Hvis du er interesseret i at udforske pakkeløsningerne og applikationerne selv, så kan du trykke her.

2. IT-sikkerhed

I en virksomhed er der mange informationer, som absolut ikke skal ende i de forkerte hænder – både internt og eksternt. Internt er der alt fra adgangskoder til alverdens forretningshemmeligheder. Eksternt, derimod, er der, hvor det virkelig kan gå galt. F.eks. hvis den forkerte person fik adgang til dine kunders kreditinformationer.

Derfor er det vigtigt at tænke IT-sikkerhed med ind i overvejelserne til dit nye økonomisystem.

Microsoft Dynamics NAV er et glimrende program på flere områder – det er der ingen tvivl om. Problemet ligger i, at NAV som produktnavn er udgået. I 2019 stoppede Microsoft med at supportere NAV-løsningen. Programmet er stadig brugbart, men dette betyder, at Microsoft er stoppet med at levere opdateringer og fejlrettelser til denne NAV-løsning.

Dette betyder, at hvis en virus eller en hacker finder en indgang til systemet, så bliver denne indgang ikke fjernet.

At blive hacket er selvfølgelig et ydrescenarie, men det er altid værd at holde in mente. Derfor anbefaler vi, at du altid vælger et økonomisystem, der bliver opdateret og hvor rettelser både bliver rapporteret og rettet hele tiden.

e-conomic er ikke kun velkørende med hensyn til opdateringer og fejlrettelser; de har også stort fokus på deres kunders sikkerhed. Vi vil ikke nævne alle deres fokuspunkter vedrørende sikkerhed, da det ville være nok indhold til en hel artikel mere. I stedet tilbyder vi jer at tjekke deres sikkerhedsside selv her

Hvis du finder problemer eller har spørgsmål til deres sikkerhed har du også mulighed for at kontakte e-conomic igennem flere former for support, hvis du finder bare det mindste problem.

Dette bringer os til det næste punkt.

3. Support muligheder

Uanset hvor god man end bliver i et program, så kan der altid forekomme forhindringer, som man skal have hjælp til. Derfor er det vigtigt, at det økonomisystem du vælger, har support muligheder.

e-conomic tilbyder en lang række af support muligheder, hvis du nogensinde skulle få brug for hjælp. De har en chatfunktion, mulighed for opkald, e-mail mv. Derudover har de også online kurser, hvor du har mulighed for at lære mere om e-conomics funktioner. Hvis det ikke skulle være nok, så har e-conomic deres egen ”wikipedia”-lignende side, hvor der er artikler til at svare på stort set alle spørgsmål, som du måtte have. Det er en mundfuld, må vi også indrømme, så vi efterlader et link til deres supportside her, sådan du selv kan danne et overblik over alle mulighederne.

Microsoft Dynamics NAV tilbyder også supportmuligheder. Disser er dog desværre begrænsede. F.eks., når man går ind på deres supportside, er der en mulighed for at klikke på ”Hotfixes”. Når man trykker på denne, så bliver man ført hen til en side, hvor dette står:

”Please accept our apology. The page you are attempting to view appears to be empty. If this problem persists, please send an email to our web site support team to notify them of the problem. You may also find the content you are looking for in one of the following areas in the CustomerSource site:”

Til jer der er bedre til at drive virksomhed end til at forstå engelsk: Der er ikke noget information at finde under ”HotFixes”.

Det er muligt at sende en e-mail, men selvhjælpsmulighederne er begrænsede. Dette problem kan man støde på op til flere gange inde på Microsoft Dynamics NAV supportsiden. Grunden til dette skyldes højst sandsynligt deres valg at fjerne fokus fra dette økonomisystem.

Selvom der er begrænsninger på deres supportside, skal det dog nævnes, at der stadig findes selvhjælpsmuligheder (begrænsede, men stadig brugbare) og et aktivt forum, hvor private brugere stadig deltager.

Selvom der stadig er supportmuligheder for Microsoft Dynamics NAV, anbefaler vi stadigvæk e-conomic grundet variationen og den kæmpe kvantitet af supportmuligheder, som de tilbyder.

Konverter til e-conomic med eKontoret

Vi lovede 3 punkterne, men vi kunne ikke lade være med at give jer dette sidste tilbud.

Vi i eKontoret tilbyder nemlig ikke bare at konvertere dit økonomisystem med alle dine data fra Microsoft Dynamics NAV til e-conomic. Vi gør alle dette sammen med at skræddersy løsningen i tæt kontakt med jer, sådan I kan opnå større brugervenlighed samt større funktionalitet.

Vi har nemlig udviklet op til flere applikationer, med flere på vej, som du kan vælge at tilføje til dit e-conomic. Se vores applikationer her

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?