Nyt økonomisystem? Derfor giver e-conomic bedre mening end Uniconta

Argumenter for e-conomic i stedet for Uniconta:

“Vores sweet spot er en virksomhed, der gerne vil bruge op til 80.000 kr. på at lave en implementering, fordi den skal have lavet nogle tilpasninger, for at det hele spiller“ Erik Damgaard, Adm. direktør og stifter af Uniconta
Uniconta er dyrt at komme i gang med (konsulenttimer i forbindelse med opstart)
Komplekst
Er du en mindre virksomhed og skal du have nyt økonomisystem, der ikke skal at koste en formue?

Et nyt økonomisystem kan være dyrt, og konverteringen i sig selv – kan være en tung omkostning for en mindre virksomhed.
Som en mindre virksomhed er jeres fokus højst sandsynligt på at vækste og det kan være svært, hvis I skal bruge mange af jeres penge på et administrationssystem.

Vil I bruge alle jeres penge på administration?

Formentlig ikke. Vi vil derfor gerne hjælpe jer med at finde den løsning, der giver mest mening for jer og jeres forretning.

Hvis I har kigget lidt rundt efter et nyt økonomisystem, så har I nok stødt på et halvt dusin. I denne artikel fokuserer vi kun på Uniconta og e-conomic, men hvis I vil læse mere om de andre økonomisystemer. Så kan I læse om Microsoft Dynamics NAV her og Microsoft C5 her.

Uniconta

Uniconta er én af de nyere økonomisystemer på markedet. Det er uden tvivl et omfattende program, men det er også dyrt at komme i gang med. Udover løntimerne det koster at sætte sig ind i funktionaliteten, så er konsulenttimer også nødvendige for at få tilpasset programmet til din virksomheds behov.

Vi vil ikke prøve at overbevise dig om, at disse konsulenttimer udelukkende er en metode for dem til at tjene penge. Da det er vigtigt at tilpasse et større økonomisystem til en virksomhed og dennes behov. Spørgsmålet, som I skal stille jer selv, er derfor; har I har brug for det?

Direktøren for Uniconta sagde dette i et interview med ITWatch:

“Vores sweet spot er en virksomhed, der gerne vil bruge op til 80.000 kr. på at lave en implementering, fordi den skal have lavet nogle tilpasninger, for at det hele spiller,“.

Ud fra denne pris kan vi konkludere 2 ting:

De tilbyder en omfattende service til virksomheder med komplekse behov
Deres målgruppe er hverken mindre eller mellemstore virksomheder

Derfor anbefaler vi ikke Uniconta til jeres virksomhed.

e-conomic

e-conomic er ét af de større og mere veletablerede økonomisystemer, eller regnskabsprogram som de selv siger. Og de hjælper i dag mere end 150.000 kunder med at køre deres regnskab.

e-conomic har 3 pakkeløsninger, som enhver virksomhed kan drage nytte af i hele deres levetid:

Startup – 129 kr. om måneden
Small business – 199 kr. om måneden
Professionel – 379 kr. om måneden

Som navnene på pakkeløsninger antyder, så kan du starte med e-conomic, vækste med e-conomic og peake med e-conomic som dit økonomisystem.

Udover basisfunktionerne i pakkeløsninger tilbyder de også ekstra funktioner  ved tilkøb, sådan du kan tilpasse dit økonomisystem din virksomhed bedst muligt.

Der findes 200+ applikationer hvoraf flere er udviklet af eKontoret. Fælles for alle applikationer er, at de gør det muligt at tilpasse dit system til dine behov.

Vi anbefaler, at I går med e-conomic som jeres økonomisystem, da de vil møde jer der hvor I er. Og det er ikke en forudsætning at i investerer op mod 80.000 kr. for at komme i gang.

Hvis I er i tvivl, så kan I altid prøvekøre e-conomic i 14 dage gratis her

Konverter til e-conomic med eKontoret

Hvis I ikke udelukkende ønsker at konvertere til et regnskabsprogram med høje etableringsomkostninger. Så er der store chancer for at vi kan hjælpe jer.

Vi tilbyder flere løsninger, som starter med en gratis konvertering til e-conomic fra dit nuværende økonomisystem. Til mere komplekse og stadigt væsentlig mere prisvenlige alternativer som I kan læse mere om her. Hvor kan I være med til at bygge jeres egen løsning, uden at skulle investere en masse tid og penge.

Vi har også flere applikationer integreret i e-conomic, som vi selvfølgelig også kan tilføje til jeres konvertering hvis der er behov for dette.

Kontakt os og konverter til e-conomic hurtigt, billigt og risikofrit. 

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?