Stella lukker ned

Kort før udgangen af Q1 2021 har Visma oplyst, at Stellar lukkes ned inden så længe. Så kører I jeres regnskab i Stellar, skal I kigge jer om efter et nyt økonomisystem.

I har måske allerede kigget lidt, og har læst lidt om mulighederne. Men står i en situation hvor I er i tvivl om hvad der er det rigtige valg for netop jer. Vi ved, at Stellar har været stærke på mange punkter, og især indenfor lager har de haft nogle gode funktioner som kan være en udfordring ved et potentielt skifte.

Vi har flyttet over 300 virksomheder fra Stellar til e-conomic med succes. Det har været alt fra simple regnskaber, til udgaver med både styklister og produktion. Så står I med en tvivl om hvad I skal vælge. Så hjælper vi jer gerne med at få afklaret om e-conomic kunne være det rigtige valg for netop jer.

eKontoret hjælper dig sikkert videre

Mange Stellar kunder vil med fordel kunne skifte til e-conomic, og samtidig få en side gevinst i form af en lang række muligheder for automatisering af de administrative arbejdsgange. Derfor anbefaler eKontoret e-conomic.

Vi tilbyder at konvertere dit Stellar regnskab til e-conomic helt risikofrit, så du kan læne dig tilbage og ikke længere bekymre dig om at sidde tilbage med et forældet regnskabsprogram.

Vi har allerede konverteret mere end 10.000 virksomheder til e-conomic. Lige nu konverterer vi op mod 200 regnskaber om måneden.

Ønsker du hjælp til at flytte dit regnskab og/eller har du spørgsmål omkring dette, kan vi kontaktes her.

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?