Konverter fra C5 til e-conomic

Med eKontoret kan du risikofrit konvertere system fra C5 og slutte dig til mere end 150.000 virksomheder i e-conomic.

Hvad er e-conomic?

e-conomic er et redskab, som gør samarbejdet mellem revisorer og kunder lettere. Denne systemløsning har flere navne: økonomisystem, ERP-system – e-conomic kalder det regnskabsprogram.

De har igennem årene vokset sig til at blive Danmarks mest benyttede regnskabsprogram. Derudover blev e-conomic i 2015 en del af den norske koncern Visma, som i særdeleshed specialiserer sig i at forenkle arbejdsprocesser i virksomheder.

Der er senere blevet lavet flere opkøb, som har til formål at styrke e-conomics rolle som det primære regnskabsprogram i Danmark. Derfor anbefaler vi næsten alle virksomheder at kigge på e-conomics regnskabsprogram, uanset type og størrelse.

Hvorfor konvertere fra C5 til e-conomic?

Hvis du stadig bruger C5, så er du måske i tvivl om, hvorfor du skulle bruge tid på at konvertere fra C5 til e-conomic?

Udover at C5 udgår, er det ligeledes naturligt og nødvendigt for en virksomhed, at optimere sit ressourcebrug.

Ud fra det ræsonnement har vi 3 grunde til, at det giver mening for din virksomhed at konvertere dit C5 til e-conomic:

1. IT-sikkerhed

Hvis IT-sikkerheden ikke er på plads, så kan resten være lige meget.

C5 udgik i 2019. Dette betyder dog ikke, at Microsoft har lukket ned for programmet. Flere virksomheder bruger stadig C5 efter udløbsdatoen. Derfor kan det synes som en god idé at beholde det. Hvis det ikke er i stykker, hvorfor så fikse det?

Der er vi uenige.

Selvom C5 stadig kører fint, er der en markant større sandsynlighed for, at noget kan gå galt i det regnskabsprogram fremfor andre.
At C5 er udløbet betyder, at Microsoft er stoppet med at levere opdateringer og fejlrettelser til systemet og dette kan potentielt være katastrofalt.

Her kan 2 ting ske – systemfejl eller hackerangreb.

Hvis C5 uberegneligt skulle fejle en dag – på grund af hvad som helst, ville der ikke komme en systemopdatering, der kan fikse problemet.
Et potentielt hackerangreb – ville I selv skulle stå for at løse.

Det er bestemt ikke optimalt for jeres IT-sikkerhed, at C5 er udgået.

2. Flere funktioner

Når man arbejder med regnskaber og økonomi kan opgaverne nogle gange være rigide og tunge, men de kan også nogle gange kræve variation og omstilling.
Her er e-conomics regnskabsprogram klar til at hjælpe dig med begge.

Med mere end 200 applikationer til e-conomic har du rig mulighed for at supplere dit regnskabsprogram med alle de funktioner, der ville gøre jeres arbejde nemmere.

Ved eKontoret laver vi kundetilpasset løsninger i både lille og stor skala. Vi har erfaring med alt fra, små ekstra rapporter, til fulde systemer der understøttes af regnskabsdelen i e-conomic. Samtidig har vi en lang række applikationer som vi har udviklet i samarbejde med kunder. Blandt de mest populære kan nævnes:

Nem import
Data Warehouse
Smertefri konvertering med eKontoret

Vi har stor erfaring med at konvertere virksomheder fra C5 til e-conomic. Så stor at vi endda har udviklet en applikation, som gør processen endnu nemmere for jer.

Processen er hurtig og gnidningsfri, så du kan komme i gang med dit nye regnskabsprogram hurtigst muligt. Og skulle I have behov for tilpasninger eller tilknytning af andre apps partnere for at få udfyldt jeres behov. Så har vi et bredt kendskab til en lang række af de muligheder der er.

Alt du skal gøre er:

Kontakt os
Forklar os din situation
Vi klarer resten med regelmæssig kontakt for at sikre os den bedste løsning til dig

Vi har stor erfaring med at konvertere virksomheder fra C5 til e-conomic. Dermed kan vi garantere, at du får en risikofri konvertering.

Vi har et princip, vi kalder: ”No cure; No pay” – altså, der skal kun betales, hvis processen gennemføres. Så selvsikre er vi på, at vi kan hjælpe din virksomheds konvertering i mål.

Hvordan foregår konverteringen fra C5 til e-conomic?

Vi klarer selvfølgelig hele konverteringen fra start til slut.
Dog er vi også interesserede i altid at holde vores kunder informeret om vores processer, så vi sørger altid for at man er orienteret om processen (stor som lille).

Derfor har vi en hel side på vores hjemmeside hvor i kan finde en trin-for-trin forklaring af hele konverteringsprocessen. Så i kan få en ide om processen når vi flytter C5 over i dit nye e-conomic regnskabsprogram.

Selvom du ikke føler dig klar til at konvertere dit C5 system endnu, så er du naturligvis stadig velkommen til at kontakte os og stille alle de spørgsmål, som du ønsker.

Du er også velkommen til at besøge vores konverteringsside og læse mere her.

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?