Med eKontorets hjælp, har Medarbejderne ApS nu et kundetilpasset e-conomic

Medarbejderne ApS

Medarbejderne ApS er et vikar og rekrutteringsbureau som stræber efter at have en tæt kontakt til både virksomheder og kandidater. 

De lover det bedste og rigtige match. 

Du kan finde afdelinger rundt i hele landet 

eKontoret udviklede flere funktioner til Medarbejderne ApS e-conomic, så de i dag har et e-conomic, som er fuldstændig tilpasset dem.

’’Vi stod med en C5 med en udløbsdato, og vi var derfor nødt til at finde et andet økonomisystem, som passede til os. Efter lang tids søgen fandt vi e-conomic og blev her henvist til eKontoret til at konvertere alt vores data.’’
Lene Nielsen, Medarbejderne ApS.

E-conomic er grundlæggende et standardprogram, hvor de eksterne partnere bruges til at tilføje alsidighed i form af integrationer og apps, som omkranser e-conomic.
Medarbejderne ApS mødte denne udfordring, da e-conomic ikke havde de funktioner, som de havde brug for. Her spillede eKontoret en vigtig rolle, da de netop specialiserer sig i at udvikle løsninger, som tilpasser e-conomic til kundens forretning.

’’Medarbejderne ApS havde brug for flere funktioner, som e-conomic ikke kunne understøtte. Derfor kunne vi glædeligt finde værktøjskassen frem, så vi sammen med Lene kunne definere, hvordan vi kunne skabe et system, som kunne effektivisere deres forretning.’’
Allan B. Petersen, eKontoret.

eKontorets løsning har sparet Medarbejderne ApS for tid og elimineret flere manuelle opgaver. Det betyder for Medarbejderne ApS, at de nu har et e-conomic, som er designet til deres behov. E-conomic kan som udgangspunkt altid tilpasses en virksomhed – ved hjælp af de omkringliggende løsninger og integrationer. eKontoret har over tid udviklet mere end 150 løsninger til e-conomic. Se et udvalg af dem her.

’’Vi havde et knaldgodt samarbejde med eKontoret. Vi blev mødt af kreativitet og en masse gode løsningsforslag, som resulterede i flere nye funktioner, som gjorde vores e-conomic fuldstændig tilpasset til os. Vi fik både en funktion til at håndtere flere fakturaer ad gangen og et layout, hvor vi kunne tilføje flere informationer end de gængse. Vi er yderst tilfredse.’’
Lene Nielsen, Medarbejderne ApS.

Fordele

  •  Et tilpasset e-conomic
  • Stor tidsbesparelse
  • Eliminering af manuelle opgaver
  • Automatisering

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?