eKontorets afgiftsløsning sparer Furesø Vin Engros flere timer hver måned

Furesø Vin Engros

Mere tid til det vi elsker

Med eKontorets afgiftsløsning sparer Furesø Vin Engros flere timer hver måned i forbindelse med beregning af vinafgiften. Samtidig genererer løsningen automatisk dokumentation for den beregnede afgift. På den måde kan Furesø Vin Engros dedikere både den sparede tid og mentale energi på deres passion for Italienske vine og på kunderne.

Ole Brødholt udtaler: “Vi valgte eKontorets løsning, fordi de tilbyder en løsning, der er fuldt integreret med e-conomic og fordi de klarer hele opsætningen fra A – Z. Og alt sammen til en rimelig pris.”

Furesø Vin Engros har en passion for udsøgte Italienske vine. Med eKontorets løsning til beregning af vinafgift frigives ekstra tid til at dyrke passionen for vinen til gavn for kunderne.

Ole, som ejer Furesø Vin Engros, har en enorm viden og passion for netop italienske vine. Dette stammer tilbage fra hans tid hos Remy (1990), men har også kendskab til vine fra hans tid og indgående kendskab i restaurationsbranchen siden 1971, hvor han blev uddannet som tjener hos Søllerød Kro.

Læs her hvorfor at Furesø Vin Engros benytter sig af eKontorets løsning til beregning af vinafgift.

Udfordringen ved vinafgift

Som vinimportør er man pålagt at beregne og afregne en lang række afgifter som i daglig tale kaldes punktafgifter. Som typisk vinimportør er man ikke ramt af en enkelt afgift, men derimod en lang række af disse f.eks. vinafgift, spiritusafgift og emballage afgift m.m.

Den månedlige beregning af disse afgifter er en ‘træls’ administrativ byrde, som på ingen måde gavner vinimportørens forretning. Beregningen af disse afgifter var relativt kompliceret og at håndtere det manuelt er tidskrævende. Dermed gik der tidligere kostbar tid for Furesø Vin Engros, når der skulle beregnes og afregnes vinafgift.

Dette var netop situationen hos Furesø Vin Engros. Derfor var de på udkig efter en løsning, der kunne automatisere denne process ved brug af de allerede tilgængelige data i kundens e-conomic baserede økonomisystem.

eKontorets løsning

eKontoret har udviklet en afgiftsløsning til e-conomic kunder, således at de hurtigt og effektivt kan beregne den afgift, der skal afregnes. Løsningen kan håndtere flere afgifter og både afgifter, der afregnes ud fra købstidspunktet og ud fra salgstidspunktet.

Løsningen er fuldt integreret med e-conomic og beregner afgifter med få klik. Og man kan naturligvis også få vist hele beregningsgrundlaget, hvilket enten kan bruges til kontrol formål eller som detaljeret dokumentation for beregningen og afregningen.

Fordele

  • Automatisering

  • Samlet rapport

  • Indberetning

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?