eKontorets afgiftsløsning sparer Furesø Vin Engros flere timer hver måned

Furesø Vin Engros

Furesø Vin Engros er en leverandør af personligt udvalgte kvalitetsvine med speciale i Italien. De leverer vine – ofte fra mine vingårde med begrænsede og spændende produktioner – til restauranter, specialhandlen og virksomheder.

Mere tid til det, vi elsker

Med eKontorets afgiftsløsning sparer Furesø Vin Engros flere timer hver måned i forbindelse med beregning af vinafgiften. Samtidig genererer løsningen automatisk dokumentation for den beregnede afgift. På den måde kan Furesø Vin Engros dedikere både den sparede tid og mentale energi på deres passion for italienske vine og på kunderne.

Ole Brødholt udtaler: “Vi valgte eKontorets løsning, fordi de tilbyder en løsning, der er fuldt integreret med e-conomic, og fordi de klarer hele opsætningen fra A – Z. Og alt sammen til en rimelig pris.”

Furesø Vin Engros har en passion for udsøgte Italienske vine. Med eKontorets løsning til beregning af vinafgift frigives ekstra tid til at dyrke passionen for vinen til gavn for kunderne.

Ole, som ejer Furesø Vin Engros, har en enorm viden og passion for italienske vine, der ikke kun kan spores tilbage til hans tid hos Remy (1990), men også Søllerød Kro, hvor han blev udlært tjener i 1971. Herfra har han desuden fået et indgående kendskab til restaurationsbranchen, som også er vigtigt for hans virke i dag.

Læs mere om eKontorets løsning til beregning af vinafgift

Udfordringen ved vinafgift

Som vinimportør er man pålagt at beregne og afregne en lang række afgifter som i daglig tale kaldes punktafgifter. Som typisk vinimportør er man ikke ramt af en enkelt afgift, men derimod en lang række af disse f.eks. vinafgift, spiritusafgift og emballageafgift.

Den månedlige beregning af disse afgifter er en ‘træls’ administrativ byrde, som på ingen måde gavner vinimportørens forretning. Beregningen af disse afgifter er relativt kompliceret, og at håndtere det manuelt er tidskrævende. Dermed gik der tidligere kostbar tid for Furesø Vin Engros, når der skulle beregnes og afregnes vinafgift. Derfor var de på udkig efter en løsning, der kunne automatisere denne proces ved brug af de allerede tilgængelige data fra kundens egen e-conomic-konto.

eKontorets løsning

eKontoret har udviklet en afgiftsløsning til e-conomic-kunder, således at de hurtigt og effektivt kan beregne den afgift, der skal afregnes. Løsningen kan håndtere flere afgifter og både afgifter, der afregnes ud fra købstidspunktet og ud fra salgstidspunktet.

Løsningen er fuldt integreret med e-conomic og beregner afgifter med få klik. Og man kan naturligvis også få vist hele beregningsgrundlaget, hvilket enten kan bruges til kontrolformål eller som detaljeret dokumentation for beregningen og afregningen.

Fordele

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?