Vi skaber en kæmpe differentieringsfordel for Business Supporting

Business Supporting ApS

Business Supporting ApS blev etableret i 2012 og ejes af det statsautoriseret revisionsaktieselskab Baagøe Schou.

Virksomheden består af et team af professionelle bogholdere, der hjælper med at skabe effektivitet og gennemsigtighed i virksomhedernes administration og økonomi.

Business Supporting løser opgaver inden for bogholderi og administration, herunder regnskab og økonomistyring.

Business Supporting kan via samarbejdet med eKontoret tilføre kunderne helt unikke kompetencer. Men en udviklingspartner ved deres side udvides grænserne for de opgaver, de kan hjælpe kunderne med.

’”eKontoret skaber en kæmpe differentieringsfordel og giver os mulighed for at hjælpe vores kunder med opgaver, som vi umuligt kunne løse selv.” fortæller direktør Nicklas Zimmermann.

Nicklas Zimmermann fungerer dagligt som direktør i Business Supporting ApS, som i flere år har været en trofast partner for eKontoret.  Business Supporting er et team bestående af professionelle bogholdere, som hjælper virksomheder med at skabe effektivitet og gennemsigtighed i administration og økonomi. Virksomheden fungerer som rådgivere og bisiddere, som kan hjælpe med at redegøre for, hvor en virksomhed kan frigøre ressourcer og derved effektivisere sin forretning.  

Samarbejde skaber alsidighed

“Vi har endnu ikke oplevet, at eKontoret ikke har kunne løse en opgave. Vi har indtrykket af, at der ikke er noget, som ekontoret ikke kan løse.” siger Nicklas Zimmermann. 

eKontoret har udviklet løsninger til en bred vifte af forskellige virksomheder, som strækker sig fra simple til komplekse forretningsmodeller. Det betyder at eKontoret igennem tiden, har set og løst det meste indenfor ERP-systemer. 

Samarbejdet med Business Supporting har ikke kun givet eKontoret mulighed for at komme endnu tættere på kunden, men også for at levere en forbedret kundeoplevelse samt implementering.

Onboarding med ro i maven

Implementeringen og ibrugtagning af en ny løsning kan ofte skabe forvirring og afføde spørgsmål.
eKontoret og Business supportings samarbejde øger sandsynligheden for at kunden får en hurtig og nem onboarding-proces. Business Supportings professionelle og faglige tilgang, kombineret med deres tætte samarbejde med kunden, formindsker misforståelser og potentielle udfordringer.

Med ekspertise fra både eKontoret og Business Supporting, kan kunden være helt sikker på at få en gennemarbejdet implementering.
“Vi har en kæmpe tillid til det eKontoret leverer. Vi ved, at de har sat sig nøje ind i de virksomheder, vi samarbejder med, så vi med ro maven, kan sætte kunden i gang med den nye løsning.” fortæller Nicklas Zimmermann.

Fordele

  • Ingen udviklingsbegrænsninger

  • Differentiering

  • Forbedret kundeoplevelse

  • Gennemarbejdet implementering

Kontakt os

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål?