Webinarer om produktionsstyring.

Vi afholder en rækker webinar med Tracelink og e-conomic i løbet af juni. Vi har her primært fokus på anvendelsesmulighederne i forskellige brancher. Med Tracelink som overbygning til e-conomic, får du mulighed for at effektivisere og automatisere de daglige arbejdsgange, hurtigt og enkelt.

 

Torsdag d. 18 juni kl. 13.00

Webinar for fødevareindustrien.

Er det meget ressourcekrævende for dig at holde styr på sporbarheden på de råvarer, der indgår i din fødevareproduktion? Er det nemt for dig at lave tilbagekald, hvis uheldet er ude? Er det en udfordring at indrapportere økologisk produktion, sukkerafgift, spiritiusafgift m.v. til myndighederne? Har du altid de råvarer, du skal bruge? Har du svært ved at beregne dækningsbidrag for den enkelt produktion? Med Tracelink som overbygning til e-conomic får du en løsning der giver overblik, effektivt vareforbrug og leverancer til tiden.

Dette webinar handler om udfordringerne i forbindelse med styring og dokumentation af fødevareproduktion og om hvordan vi tackler dem med et batchstyret lager.

Tilmeld dig her

 

Tirsdag d. 23 juni kl. 13.00

Webinar for handelsvirksomheder.

Driver du en handelsvirksomhed, hvor det er helt afgørende, at du altid har en præcis status på jeres lagerbeholdning, samt har pålidelige prognoser på lagerets udvikling over de kommende måneder? Og sker det alligevel, at dit lager ikke stemmer; at der mangler varer så leverancer bliver forsinket? Kender du altid lagerets værdi? Har du styr på indkøbene, de aftalte priser og de forventede leveringstider? Med Tracelink som overbygning til e-conomic har du en løsning der giver overblik over indkøb, effektivt vareforbrug og leverancer til tiden.

Dette webinar handler om udfordringerne i forbindelse med effektiv styring af et lager og om hvordan vi tackler dem.

Tilmeld dig her