Vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder, foreninger, velgørende organisationer og butikskæder. Derfor ved vi, at alle kunder er unikke og hver især har optimeret deres forretning på deres egen måde. Vi har stor erfaring i at flytte komplekse forretninger og økonomisystemer og kan også hjælpe mindre virksomheder godt i gang på deres digitaliseringsrejse.

Ved at vælge en standardløsning er I altid sikret, at jeres system er opdateret og fremtidssikret. Desuden kan e-conomic suppleres med andre standardsystemer med hver sin specifikke funktion f.eks. fakturering eller lagerstyring. Alle disse systemer kender vi, og vi kan hjælpe jer med at vælge de rigtige og i det hele taget bruge standardløsninger på den nemme og smarte måde.

Ud over de standardløsninger som mange af vores partnere leverer, har vi lavet en række af vore egne løsninger, der udvider mulighederne for nemt at arbejde med side data i dagligdagen yderligere. Flere af disse produkter er beskrevet her, men listen er langt fra udtømmende, så finder I ikke hvad I søger, så tag fat i os – vi kan helt sikkert også finde en løsning til jer.