Vi hjælper dig i din automatiserings- og digitaliseringsproces

Vi er din IT-håndværker, som hjælper dig med at skabe en effektiv forretning omkring din e-conomic.

Processen når man skifter til et nyt ERP-system, kan være en kompliceret rejse, med mange uforudsete udfordringer.
eKontoret har hjulpet mange kunder på rejsen fra et eksisterende ERP- system, til et nyt ERP-system, bestående af e-conomic og en række applikationer i det økosystem der omkranser e-conomic.

Når du har eKontoret med på rejsen mod dit nye system, har du en partner som sikre at du opnår en vej gennem de mange beslutninger og udfordringer.
Vi hjælper dig med at automatisere og digitalisere dine arbejdsprocesser. Vi arbejder i det tempo jeres virksomhed kan følge med. Der eksisterer ikke noget der er for langsomt eller for hurtigt, der eksisterer kun det der er rigtigt for jer.

eKontorets egne produkter

Ekontorets 150 løsninger, fungerer som et supplement til e-conomic. Tillægsmodulerne er udviklede for at give kunden flere muligheder med sin e-conomic og løse de udfordringer, som ikke er muligt med en standard e-conomic. Hvis dit behov er for komplekst til de allerede eksisterende moduler, har vi mulighed for at udvikle et kundetilpasset modul til din virksomhed.

Læs mere

E-conomics egne produkter

E-conomics egne produkter, er produkter som allerede er integreret med e-conomic. Vores store kendskab til de mange e-conomic apps, gør det muligt for os at kunne vejlede dig i, hvad din virksomhed har brug for.

Læs mere

Partners produkter

Vores partnerunivers, giver os mulighed for, at skabe den helt rette løsning for dig. Vi kan sammen med vores partner tilbyde dig et univers af tillægsmoduler, som kan

Læs mere