Beregning af vinafgift blev gjort lettere for Furesø Vin Engros

 

Mere tid, til det vi elsker:

Med eKontoret’s afgiftsløsning sparer Furesø Vin Engros flere timer hver måned i forbindelse med beregning af vinafgiften. Og samtidig genererer løsningen automatisk dokumentation for den beregnede afgift, så Furesø Vin Engros kan dedikere både den sparede tid og mentale energi på deres passion for Italienske vine og på kunderne.

Ole Brødholt udtaler: “Vi valgte eKontoret’s løsning fordi de tilbyder løsning der er fuldt integreret med e-conomic, og fordi de klarer hele opsætningen fra A – Z”. Og alt sammen til en rimelig pris.

 

Furesø Vin Engros har en passion for udsøgte Italienske vine. Med eKontoret’s løsning til beregning af vinafgift frigives ekstra tid til at dyrke passionen for vinen – til gavn for kunderne.

Ole, som ejer Furesø Vin Engros, har en enorm viden og passion for netop italienske vine. Dette stammer tilbage fra hans tid hos Remy (1990), men har også kendskab til vine fra hans tid og indgående kendskab i restaurationsbranchen siden 1971, hvor han blev uddannet som tjener hos Søllerød Kro.

Læs her hvorfor at Furesø Vin Engros benytter sig af eKontoret’s løsning til beregning af vinafgift.

Udfordring:

Som vinimportør er man pålagt at beregne og afregne en lang række afgifter, som i daglig tale falder ind under det man kalder punktafgifter. Som typisk vinimportør er man ikke ramt af en enkelt afgift, men derimod en lang række af disse, f.eks vinafgift, spiritusafgift og emballage afgift m.m.

Den månedlige beregning af disse afgifter, er en ‘træls’ administrativ byrde, som på ingen måde gavner vinimportørens forretning. Beregningen af disse afgifter er relativt kompliceret og at håndtere det manuelt er ret tidskrævende. Dermed gik der tidligere kostbar tid for Furesø Vin Engros, når der skulle be- og afregnes vinafgift.

Dette var netop situationen hos Furesø Vin Engros, og man var derfor på udkig efter en løsning der kunne automatisere denne process ved brug af de allerede tilgængelige data i kundens e-conomic baserede økonomi system.

eKontoret’s løsning:

eKontoret har udviklet en afgiftsløsning til e-conomic kunder, således at de hurtigt og effektivt kan beregne den afgift der skal afregnes. Løsningen kan håndtere flere afgifter – og både afgifter der afregnes ud fra købstidspunktet og ud fra salgstidspunktet.

Løsningen er fuldt integreret med e-conomic og beregner afgifter med få klik. Og man kan naturligvis også få vist hele beregningsgrundlaget – hvilket enten kan bruges til kontrol formål eller som detaljeret dokumentation for beregningen og afregningen.