Tæt samarbejde mellem Ant Text og eKontoret

Efter et længere forløb, hvor vi hos Insight Office har arbejdet tæt sammen med eKontoret, så har vi nu indgået et endnu tættere og stærkere samarbejde med hinanden. For os er samarbejde essentielt for at forny og videreudvikle vores kompetencer. Vi samarbejder derfor tæt med eKontoret for hele tiden af forbedre vores kunders oplevelser.

eKontoret

eKontoret er en virksomhed som tilbyder hurtig og risikofri konvertering af regnskaber fra diverse administrative regnskabsprogrammer og til e-conomic.
De gennemfører dagligt mange konverteringer, og er qua deres ekspertise og enorme erfaring nogen af de førende på markedet.

De har rundet de 5000+ konverteringer og tallet stiger hver dag. Det er derfor sikkert at sige, at din virksomhed er sikret en professionel konvertering med eKontoret.

Hvorfor valgte eKontoret Ant text?

eKontoret er en virksomhed med en stor kundebase. Det medfører en masse kommunikation. En stor del af den kommunikation er baseret på e-mail korrespondancer mellem kunder og virksomheden. Det er centralt for eKontoret at denne kommunikation er stabil og struktureret. Tidligere CRM systemer og add-ins har ikke formået at kunne håndtere eKontorets mængde af kommunikation.

Ant Text strukturerer og strømliner kommunikationen

eKontoret har integreret Ant Text i deres systemer for at hjælpe og gøre op med de problemer, som medarbejderne havde med at kommunikere bedre, hurtigere og mere effektivt.
Ant Text har skabt styring, så der kan holdes orden på relationer og korrespondancer imellem eKontoret og deres kunder. De primære fordele resulterede sig i:

  • Forbedret salgs-, service og markedsføringsfunktionalitet
  • Forbedret e-mail funktionalitet
  • Omkostningsbesparelser med produkt, uddannelse og service
  • Struktur, stabilitet, og en strømlinet kommunikation

Ant Text og e-conomic

Hos Insight Office har vi arbejdet på at skabe de bedste forudsætninger for vores kunder og deres eget brand.
Ant Text tilbyder en direkte integration med e-conomic og din e-mails i Outlook. Ant Text Outlook app afsender dine fakturaer, ordrer eller tilbud e-mails med dit firmas domænenavn i stedet for post@e-conomic.com. Vælg egne faste e-mail tekster i flere sprog samt logo og design. Integrationen i e-conomic skaber en enestående brugeroplevelse, som leder til en stabil, effektiv og tidsbesparende kommunikation for din virksomhed.

eKontoret og e-conomic

eKontoret og e-conomic er ligeledes samarbejdspartnere, og eKontoret har derfor eksperter i e-conomic og dets funktioner. Derudover har de stor indsigt i brugen af mange andre økonomisystemer grundet deres konverteringer til e-conomic.
eKontoret er i den forbindelse en stor hjælp for Ant Text og resten af teamet hos Insight Office. De aflaster i høj grad ved hjælp af deres ekspertise på området, og træder til når vores viden i forhold til økonomistyring ikke rækker tilstrækkeligt.

eKontorets anbefaling af Ant Text

[quote style=”boxed”]”Med Ant Text får vi hurtigt og effektivt sendt pæne e-mails ud ved hjælp af gode skabeloner. Man ved hvad der står, og du behøver ikke bruge tid på at rette. Ønsker vi ændringer, så ændrer vi hurtigt og nemt et sted, og så har vi skabelonen fast integreret. Ant text er blevet vores sagsstyring. Det har skabt ensartethed, hvilket er meget vigtig da vi er mange der kommunikerer med kunderne – Ensartetheden gør at vi instinktivt ved hvad der står i det tilbud der er sendt til kunden. Og når vi ændrer i vores kundedokumenter, så behøver vi kun at ændre det et sted.”[/quote]

– Niels Anker Johnsen, ejer af eKontoret