Regnskabskonvertering

Vi konverterer og tager det hele med.

Skal du have nyt økonomisystem og skal have konverteret dine data har vi konverteret mere end 5000 regnskaber. Med så mange konverteringer har vi erfaringen som sikre at dine data kommer med over i det nye system.

Hos eKontoret har vi automatiseret processen, for at sikre at du som kunde får dine data korrekt med over. Samtidig sikre vi, at det bliver gjort korrekt HVER GANG. Hos os for du derfor en professionel konvertering til e-conomic, som er din sikkerhed for at dine økonomidata er korrekte.

 

Hvad følger med ?

  • Oprettelse af e-conomic aftale
  • Faktura layout, med jeres logo og firma info
  • Aflevering af regnskabet afstemt i henhold til balancer
  • Posteringer for indeværende + 5 regnskabsår

 

Erfaring gør en forskel.

Denne store erfaring med konvertering gør, at vi har konstant fokus på at sikre dig en god oplevelse i forbindelse med skift af økonomisystem. Vi har automatiseret en del af processen, for at sikre at du som kunde får dine data korrekt med over – og at sikre at det bliver gjort korrekt HVER GANG.

En proces, som er din sikkerhed for at konverteringen til e-conomic går nemt og smertefrit. Med mere end 2500 konverteringer, af virksomheder fra forskellige brancher og med vidt forskellige behov, får du svært ved at finde andre med samme erfaring som os.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din konvertering