Produktbeskrivelse

Rapporter er en løsning, som giver dig mulighed for at få visualiseret nogle retvisende rapporter, som sammenholder de tilgængelige oplysninger.
Du har mulighed for at få din data visualiseret på en standard måde – med mulighed for at tilkøbe specialudviklede rapporter.

 

Step by step

  1. DW opsættes
  2. Du får en invitation til rapporterne
  3. Du opretter password
  4. Så er du klar til at bruge rapporterne.
Nemt hurtigt og enkelt.

Indkøb

Få et enkelt indblik i hvordan dine indkøb fordeler sig på dine leverandører. Hvor køber du mest ind og hvordan har dit indkøb udviklet sig over de seneste 5 år. Bruger du leverandørgrupper, får du selvfølgelig også fordelingen i top 5 af disse, og du kan holde øje med hvordan dit indkøb udvikler sig i forhold til sidste år. En enkel og nem ´visning, der hjælper dig med at holde styr på dine indkøb.

Salg

Skab hurtigt et overblik over hvordan dit salg fordeler i realtid. Dette dashboard bruges oftest til det hurtige overblik, hvor man nemt og enkelt kan se hvilke kunder der er de største, hvordan salget fordeler sig på dine kunder, og hvordan salget har udviklet sig over de seneste 5 år. Du kan tilmed se hvor langt du er i forhold til dit salgsbudget, på en nem overskuelig måde.

Abonnement

Mange ønsker at se værdien af deres abonnementer i e-conomic, men det kan være en tung manuel opgave at finde alle tallene og få dem regnet igennem. Abonnementsrapporten er en enkel måde at få fremskrevet dine tal på, og giver dig et hurtige overblik over dine abonnementer. Her fremgår både fremskrivning af dine tal, og et unikt indblik i hvordan dine abonnementer udvikler sig over tid. Se hvordan dine forskellige abonnementer fordeler sig over de enkelte måneder på året, og få dem akkumuleret til en samlet værdi for det kommende år. 

Fordele

  • Du kan hurtigt skabe overblik med visualisering af din data
  • Du kan få mulighed for at se data på tværs af virksomheder
  • Du kan tilkøbe specialudviklede rapporter til dit behov