Konverteringstyper

Skifte af et økonomisystem kan forekomme uoverskueligt og der kan opstå en bred vifte af spørgsmål. Ved eKontoret har vi konverteret over 10.000 virksomheder til e-conomic, så vi ved, hvordan vi skal gøre det enkelt og forståeligt for kunden.

eKontoret stiller sin erfaring til rådighed for kunderne, så vi i samarbejde kan finde frem til den konvertering, som passer bedst til kundens behov. Dette sker igennem individuel rådgivning, så konverteringen går nemt og smertefrit samt i form af 3 standardpakker, der dækker de fleste virksomheders behov. Pakkerne dækker alt fra den simple virksomhed uden behov for at få overført historik til den komplekse virksomhed med behov for planlægning og koordinering af processen. eKontorets konsulenter hjælper ligeledes med udvælgelse af standardløsninger (apps) fra e-conomics partner økosystem og hvis der er behov for yderligere tilpasninger, så kan eKontoret udvikle disse. Vi har allerede udviklet 150+ løsninger til e-conomic, som sikrer en løsning, der passer til de aktuelle behov.

For de komplekse virksomheder er behovet ofte mere end konvertering af et regnskab, men nærmere konvertering af et system – her er det ofte virksomhedens processer og økonomisystemets interaktion med andre systemer, der er hovedudfordringen. Det kræver ikke kun planlægning og koordinering at sikre en smertefri konvertering, men også erfaring. eKontoret tilbyder at holde din hånd igennem hele forløbet og sikrer, at virksomhedens daglige drift ikke forstyrres mere end højst nødvendigt.

Kontakt os når du har fundet den rigtige pris for dit nye økonomisystem.

 

OBS Få bilagskonvertering som ekstra tilkøb.
Vi kan flytte dine indscannede bilag fra dit gamle ERP system i forbindelse med konvertering til e-conomic.
Kontakt os for pris.