Automatiseret bogholderi

Vil du slippe for alle de mange processer, der er i et bogholderi og automatisere din bogføring, sådan du kan bruge dit fokus på at drive virksomhed? Der er jo for alle virksomheder 2 hovedprocesser: Køb og Salg. Lad os gennemgå dem sammen og se hvor enkelt og automatiseret det kan gøres med de rigtige partnere omkring din forretning.

Læs mere

Koncern rapportløsning

Har du brug for at kunne lave rapporter baseret på dine e-conomic data, så er dette den rigtige løsning for dig. Er du en koncern med flere CVR-numre, så kan du sammenstille og konsolidere data på tværs på let og enkelt vis. Vi trækker dine data ud og gør dem tilgængelige i en database, hvor du så har muligheden for at efterbehandle i BI tool.

Læs mere

Konvertering til nyt økonomisystem

Hvornår er det bedste tidspunkt at konvertere sit økonomisystem? Med flere end 10.000 konverteringer til e-conomic er vi blevet stillet mange spørgsmål omkring, hvornår ’konvertering til e-conomic’ er det bedste tidspunkt. Vi har derfor prøvet at besvare de hyppigste spørgsmål, som vi bliver stillet omkring dette emne.

Læs mere

Konvertering af regnskabsprogram

Vi konverterer dit regnskabsprogram og tager det hele med. Skal du have nyt regnskabsprogram og skal have konverteret dine data, så har vi konverteret mere end 10.000 regnskaber. Med så mange konverteringer har vi erfaringen som sikrer, at dine data kommer med over i det nye system.

Læs mere

Microsoft Dynamics C5 udgår

Hvad betyder det for dig? Det er ikke længere en nyhed, at Microsoft har valgt at stoppe udviklingen af deres Microsoft Dynamics C5 løsning. Faktisk kom de allerede ud med nyheden i 2013, men d. 9. januar 2019 vil C5 ikke længere blive opdateret. Derfor er det vigtigt, at du nu træffer et valg om, hvad der skal ske med dit regnskab.

Læs mere

Spar tid & penge på internationale betalinger

Igennem vores samarbejde med November First er det nu muligt at spare tid og penge på internationale betalinger. eKontoret har de seneste måneder hjulpet November First med udviklingen af deres betalingsmodul til e-conomic, der sparer penge på dine internationale betalinger.

Læs mere

Massebogføring – bogføring gjort nemt

Er du træt af at bogføre dine e-conomic fakturaer 200 ad gangen? Med massebogføring slipper du. e-conomic er et fremragende program, der hjælper flere hundrede virksomheder med at fuldende deres administrative gøremål. Dog er nogle funktioner ikke hensigtsmæssige for virksomheder med mere komplicerede behov. Under disse inkluderer behovet for at bogføre mere end 200 fakturaer ad gangen.

Læs mere

Ønsker du flere funktioner i dit e-conomic ERP system?

Du kan skræddersy dit e-conomic ERP system med nye funktioner igennem apps. Inde på deres hjemmeside har de en liste over registrerede apps, som du kan implementere i dit system. Ønsker du at se dem alle kan du besøge siden her.

Ønsker du flere funktioner i dit e-conomic ERP system?