Konditorbager

Her har eKontorets evne til at gøre det komplicerede ukompliceret ved hele tiden at finde pragmatiske løsninger gjort vores arbejde på koncernniveau meget nemmere. De taler letforståeligt og er gode til at lave en foranalyse af de behov, man har, og hjælpe med valg og fravalg. Så eKontoret har virkelig levet op til deres mål om at gøre det nemt.

 

Morten Lapholm
Direktør, Konditorbager

Læs mere

Steigenberger Alsik Hotel & Spa

Vi havde ikke kun brug for digitalisering. Vi søgte en partner, som kunne holde vores hånd igennem processen, så vi sammen kunne udarbejde en effektiv plan til at nå vores mål – det fik vi i eKontoret. Jeg er yderst tilfreds med resultatet af vores samarbejde og jeg er meget imponereret over, hvad eKontoret har formået at udarbejde. Vi har ikke kun fået et system, der er 100% tilpasset vores udfordringer – vi har også fået et system, der visuelt matcher vores høje kvalitet og image.

Rudiger Schasching
Økonomichef, Steigenberger
Alsik Hotel & Spa

Læs mere

Business Supporting

eKontoret skaber en kæmpe differentieringsfordel og giver os mulighed for at hjælpe vores kunder med opgaver, som vi umuligt kunne løse selv.
Vi har indrykket af, at der ikke er noget, som ekontoret ikke kan løse.

Nicklas Zimmermann
Direktør, Business Supporting

 

Læs mere

’’E-conomic henviste os blandt andet til eKontoret, som de mente kunne hjælpe os, og her trådte eKontoret virkelig i karakter for at finde den helt rigtige løsning til os.’’

Henriette Møller
Direktionssekretær, Nordjysk Lånefond

Læs mere

Nordcad

Jeg er imponeret over, at hele skiftet kunne gå så hurtigt og smertefrit. Jeg har på intet tidspunkt været bekymret for processen, da eKontorets forretningsforståelse og professionalisme, gav mig en tryghed, i, at give dem det fulde ansvar.

Ulrich Tejg

Salgsdirektøren, Nordcad

Læs mere

Edelmann

Som et led i vores digitaliseringsproces, blev det også aktuelt at kigge på vores bogholderi. Her har eKontoret været en super god sparringspartner og løsningsarkitekt. Da vi fik udarbejdet en specialløsning, var det enormt betryggende, at eKontoret fulgte vores onboarding-proces nøje.

Helle Edelmann

Direktøren, Edelmann

Læs mere

Copenhagen Concepts

Min vision var at skabe en centralbase, som kunne tale med de andre aftaler, så vi på den måde nemt og hurtigt ville kunne rette i alle vores aftaler på en gang. En central base som skulle være omdrejningspunkt for alle til rettelser og tilføjelser på tværs af hele koncernen

Stig Bergstrøm

CFO Copenhagen Concepts.

Læs mere

Propperiet

Vi har i den grad været tilfreds med vores samarbejde med eKontoret. Hele konverteringsprocessen gik fuldstændig smertefrit. Vi har fået en klar og letforståelig vejledning hele vejen igennem. Det kunne ikke være klaret bedre og derfor ser vi frem til et fremtidigt samarbejde med eKontoret.

Claus Venning

Direktør, Propperiet

Læs mere

Tandprotetikeren

Vi ville have automatiseret vores forretning fuldstændig og vi havde tiltro til, at eKontoret med deres store erfaring, kunne hjælpe os med at nå i mål.

Peter Cavling

Direktør Tandprotetikeren

Læs mere

Furesø Vin Engros

Med eKontorets afgiftsløsning sparer Furesø Vin Engros flere timer hver måned i forbindelse med beregning af vinafgiften. Samtidig genererer løsningen automatisk dokumentation for den beregnede afgift. På den måde kan Furesø Vin Engros dedikere både den sparede tid og mentale energi på deres passion for Italienske vine og på kunderne.

Furesø vin

Læs mere

Sense Marketing

Jeg trak alle vores timer ud i et Excelark, hvorefter jeg gennemgik dem, rettede til og sendte det hele til vores bogholder, som så skulle bruge to timer på at indtaste fakturaerne manuelt. Derfor var jeg ved at eksplodere af begejstring, da jeg indlæste vores første csv-fil. Noget der havde taget os flere timer tog nu max. 5 minutter.

Martin Bengaard

Ejer, Sense Marketing

Læs mere