Excelhaj med lyst til en dynamisk hverdag søges

Vi er et mindre firma med kraftig vækst i opgavemængden og med kontorer i Aarhus og København. Vores fokus er omkring e-conomic og de kunder som skal konverteres, have udviklet løsninger, eller have konsulenthjælp. Vi konvertere fra stort set alt og spænder meget bredt i vores viden omkring hvad er de er muligt og ikke muligt at løse omkring e-conomic. Den kraftige vækst gør at vi skal bruge flere hænder, og her mangler vi måske dig.

Om dig:
Du er en udadvendt type, som trives i et uformelt miljø med mange bolde i luften. Du sætter en ære i at kunderne får en super behandling, både i telefonen og på mail. Du har en grundlæggende forståelse for regnskaber, og nyder at trylle med tallene i Excel. Du sidder måske i dag i et job hvor du arbejder med tal og regnskab, men mangler dynamikken og den brede kundekontakt.

Det er vigtigt du passer ind, og at vi passer til dig. Derfor ansætter vi primært ud fra personlighed, fornemmelsen for mennesker og mindre fra metrikker og udmærkelser.

Sidder du med oplevelsen af at dette kunne være noget for dig, så giv os et ring og vær nysgerrig på om der skulle være et match.