Vi binder dine forretninger sammen

Ved eKontoret har vi stor erfaring med koncernløsninger. Vi har lykkedes med at lave løsninger til e-conomic som gør det muligt at integrere flere e-conomic-aftaler på én gang. På den måde kan flere selvstændige e-conomic aftaler, sameksistere i en koncern eller kædeforenings struktur.

 

BI

Løsningerne giver blandt andet mulighed for at administrere data i alle e-conomic aftaler, på en gang. Ligeledes bliver det muligt at udtrække data for de separate forretninger og på koncernniveau. Du kan sammenstille din data på tværs af koncernen og derved få et indblik i det generelle præstationsniveauet. Det giver dig meningsfulde indsigter, som kan bruges til at optimere din forretning.

Det siger vores kunder

Her har eKontorets evne til at gøre det komplicerede ukompliceret ved hele tiden at finde pragmatiske løsninger gjort vores arbejde på koncernniveau meget nemmere. De taler letforståeligt og er gode til at lave en foranalyse af de behov, man har, og hjælpe med valg og fravalg. Så eKontoret har virkelig levet op til deres mål om at gøre det nemt.

Morten Lapholm
Direktør, Konditorbager

Min vision var at skabe en central base, som kunne tale med de andre aftaler, så vi på den måde nemt og hurtigt ville kunne rette i alle vores aftaler på en gang. En central base som skulle være omdrejningspunkt for alle til rettelser og tilføjelser på tværs af hele koncernen.

Stig Bergstrøm
CFO, Copenhagen Concepts

Vores samarbejde med Ekontoret har altid været konstruktivt, og spørgsmål er
blevet besvaret hurtigt. Der har været en god sparring, og opgaverne er blevet
løst meget effektivt.

Mette Bols
Økonomichef, Rokkedal

Vi har haft stor glæde af vores samarbejde med eKontoret i forbindelse med, at vi skiftede kasse/regnskabssystem i efteråret 2017 fra Tankmax til Viking fra Fiftytwo A/S og economic fra Visma A/S, hvor vi fik eKontorets hjælp til at konvertere data fra et system til et andet. Derefter har de siden hjulpet os med at eksportere løbende finansdata fra economic til BI ved OK amba.
Vores samarbejde har vi været meget tilfredse med, vi har fået leveret god service og de opgaver vi har haft og har sammen er udført til største tilfredshed

Anne Lise Højte Øzcelik
Regnskab, OK plus