Få effektive arbejdsgange og spar tid

Med en komplet løsning til dig som har en handelsvirksomhed, har du mulighed for at gøre din hverdag nemmere, dine arbejdsprocesser forenklet og mindre tidskrævende. Ligeledes bliver en handelsvirksomhed ofte mødt af mange krav fra det offentlige og derfor har vi samlet en række partnerprodukter, som kan gøre din hverdag nemmere.

Kontakt os hvis du vil have en løsning til din handelsvirksomhed.

Trade

Traede har lavet en fuld brancheløsning, hvor dine forhandlere og agenter kan lægge ordrer bl.a. via din B2B webshop direkte ned i din forretningsløsning. Løsningen håndterer alle disciplinerne for mode- og livsstil inkl. variantstyring, agenter mv.

Læs mere

PACK!

Pack! er det rigtige lagerstyringssystem til handelsvirksomheder, der har valgt e-conomic som deres regnskabssystem.

Læs mere

Pleo

Pleo er en firmakort-løsning, som klarer dine udgiftsrapporter og gør det lettere og mere overskueligt at håndtere dine virksomhedsudgifter.

Læs mere

November First

Håndtér virksomhedens internationale fakturabetalinger med November First-appen direkte fra kassekladden, og spar penge på både gebyr og valutakurser, når virksomhedens internationale leverandører skal betales.

Læs mere

Farpay

FarPay integrerer direkte med dit regnskabssystem, og gør det nemt for dine kunder at betale fakturaer med alle tilgængelige betalingsløsninger.

Læs mere